Lerum.Droge transformator 600KVAVariabelen tijdens het aandraaien

vrijgavetijd:2022-06-07 20:35:15 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:361

Kerntips:Lerum.,Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Look van olie van de radiator

Lerum.Transformer inspectie neus snuivende methode

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Jinotega.De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading,Lerum.Prijs van de transformator, en D (of D) is driehoekige bedrading.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.


Lerum.Droge transformator 600KVAVariabelen tijdens het aandraaien



Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

nieuw productElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Lerum.Hoeveel is een 200 KVA box transformator, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).


Lerum.Droge transformator 600KVAVariabelen tijdens het aandraaien



Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator,Lerum.Elektrische transformator van olietype, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

rankingVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Lerum.Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Mexicostadadviserennieuws
MexicostadLaatste nieuws