Mexico stadtransformator 2Productieproces

 • vrijgavetijd:2022-03-20 01:25:05
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:518
 • Korte omschrijving:

  Mexico stad,Wat is de belangrijke rol van de transformatorDe isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de k

Artikel inhoud

Wat is de belangrijke rol van de transformator

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Mexico stadOm het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Fabrikant van transformatoren

GibraltairDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .% kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.


Mexico stadtransformator 2ProductieprocesGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt,Mexico stadType droge transformator, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

groothandelaarDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd,Mexico stadLooptijd van olie ondergedompelde transformator, als alle velden duidelijk zijn, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Mexico stadtransformator 2ProductieprocesIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Uitvoerende normIn het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Mexico stadVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Bij inbedrijfstelling:

Fabrikant van transformatoren

MexicostadOverige productinformatie
 • Sektevkar.Transformer en boxtransformatorHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

  Sektevkar.Transformer en boxtransformatorHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

 • GroznyNameTransformer energieWat zijn de kenmerken van het product?

  GroznyNameTransformer energieWat zijn de kenmerken van het product?

 • Blagoveshchensk.Transformer inductorUitgebreide onderhoudsondersteuning

  Blagoveshchensk.Transformer inductorUitgebreide onderhoudsondersteuning

 • Leibinsk.Transformer prijs van 1000 KVAUniversele toepassing in alle lagen van de bevolking

  Leibinsk.Transformer prijs van 1000 KVAUniversele toepassing in alle lagen van de bevolking

 • Biisk.Transformer reverse power transmissieOntwikkelingsgeschiedenis

  Biisk.Transformer reverse power transmissieOntwikkelingsgeschiedenis

 • Paskov.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerPraten over het technologische pro

  Paskov.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerPraten over het technologische pro

 • Almaville.Transformer vermogen drie-faseHoe te installeren en redelijk te bedienen

  Almaville.Transformer vermogen drie-faseHoe te installeren en redelijk te bedienen

 • Noord devonsk.kgmTransformer-box type transformatorDe vraagtemperatuur speelt een belangrijke rol

  Noord devonsk.kgmTransformer-box type transformatorDe vraagtemperatuur speelt een belangrijke rol

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!