Itaguaworld.kgmAfbeeldingen van de met olie ondergedompelde transformatorGekwalificeerde testnormen

  • vrijgavetijd:2022-07-06 06:40:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:358
  • Korte omschrijving:

    Itaguaworld.kgm,) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volge

Artikel inhoud

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Fabrikant van transformatoren

Itaguaworld.kgmWat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Tajanoijntransformator-onderneming met olieonderdompeling

Fabrikant van transformatoren

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.


Itaguaworld.kgmAfbeeldingen van de met olie ondergedompelde transformatorGekwalificeerde testnormen



IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Productieproces en stappen van droge transformator

Resultaten van de testVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden vind eerst het lekkagepunt,Itaguaworld.kgmEconomische werking van de transformator, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


Itaguaworld.kgmAfbeeldingen van de met olie ondergedompelde transformatorGekwalificeerde testnormen



Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie,Itaguaworld.kgmWerkprincipe van de transformator, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken,Itaguaworld.kgmTotaal ingesloten transformator, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Itaguaworld.kgmIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

lekkage van bout- of buisexterne draad

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

MexicostadOverige productinformatie
  • Dodhurthailand. kgmLift hydraulisch hefplatformIntroductie van de productiemethode:

    Dodhurthailand. kgmLift hydraulisch hefplatformIntroductie van de productiemethode:

  • Dodhurthailand. kgmLift van de aluminiumlegeringAlgemene afwijkingsmaatregelen

    Dodhurthailand. kgmLift van de aluminiumlegeringAlgemene afwijkingsmaatregelen

  • VeenendaalVolledig elektrische zelfrijdende liftBeheermethode ter plaatse van de workshop:

    VeenendaalVolledig elektrische zelfrijdende liftBeheermethode ter plaatse van de workshop:

  • Sturovo.transformator met een wisselstroomVerbeter het vermogen tot productinnovatie

    Sturovo.transformator met een wisselstroomVerbeter het vermogen tot productinnovatie

  • Perugia.kgmKleine vaste liftIndustrievooruitzichten

    Perugia.kgmKleine vaste liftIndustrievooruitzichten

  • Perugia.kgmVoertuig voor hefplatforms op vier wielenHoe de wetenschappelijke methode in het leven te

    Perugia.kgmVoertuig voor hefplatforms op vier wielenHoe de wetenschappelijke methode in het leven te

  • RijswijkHydraulisch testplatformWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

    RijswijkHydraulisch testplatformWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

  • HuairenCity in California USAElektrische schaarliftHoe om te gaan met diefstal

    HuairenCity in California USAElektrische schaarliftHoe om te gaan met diefstal

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!