Canete.3150 transformatorVerschillende keuzes van verschillende materialen

  • vrijgavetijd:2022-07-04 02:59:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:600
  • Korte omschrijving:

    Canete.,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Fabrikant van transformatorenCanete.Om het gebruik van energiebesp

Artikel inhoud

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Fabrikant van transformatoren

Canete.Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Qarqin.kgmElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Elektrische transformator

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.


Canete.3150 transformatorVerschillende keuzes van verschillende materialen



Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Transformer

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Voorschriften voor installatieDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur,Canete.Parameters van een distributietransformator voor 10kV, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur,Canete.Specificatie van de olie ondergedompelde transformator, enz.


Canete.3150 transformatorVerschillende keuzes van verschillende materialen



I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Afdeling verkoopVallende buitenlandse zaken en piercing

Transformer inspectie neus snuivende methode

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Canete.De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding en er mag geen vuil zijn.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek,Canete.Reactor en transformator, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

MexicostadOverige productinformatie
  • Omaha.8-meter lift van aluminiumlegeringIndustrievorm let op normen

    Omaha.8-meter lift van aluminiumlegeringIndustrievorm let op normen

  • Xinzhou.Aanpassing van elektrische liftenEerlijke service

    Xinzhou.Aanpassing van elektrische liftenEerlijke service

  • Pwotsk.kgmZelfgeïnstalleerde kleine liftDe belangrijkste factor van prijs:

    Pwotsk.kgmZelfgeïnstalleerde kleine liftDe belangrijkste factor van prijs:

  • Zdunskvora.kgmHydraulisch hefplatform met geleiderailProductontwikkelingstrends en opkomende categor

    Zdunskvora.kgmHydraulisch hefplatform met geleiderailProductontwikkelingstrends en opkomende categor

  • Suwauki.kgmDroge transformator 2000 KVAPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

    Suwauki.kgmDroge transformator 2000 KVAPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

  • Wu Qiang.Licht hydraulisch hefplatformNoodplannen voor verschillende veelvoorkomende storingen

    Wu Qiang.Licht hydraulisch hefplatformNoodplannen voor verschillende veelvoorkomende storingen

  • Lublin.kgmElektrische lift Migao9 dagelijkse onderhoudspunten

    Lublin.kgmElektrische lift Migao9 dagelijkse onderhoudspunten

  • Lublin.kgm25 meter hefplatformWordt de kwaliteit zwaarder?

    Lublin.kgm25 meter hefplatformWordt de kwaliteit zwaarder?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!