Gravatai.transformator met olieonderdompeling 1250Wordt de kwaliteit zwaarder?

  • vrijgavetijd:2022-07-02 00:27:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:164
  • Korte omschrijving:

    Gravatai., wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk

Artikel inhoud
wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Gravatai.Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

MortelVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.


Gravatai.transformator met olieonderdompeling 1250Wordt de kwaliteit zwaarder?



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie,Gravatai.Isolatie van transformatoren, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

vraagBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Wat is de bedrading van droge transformator?


Gravatai.transformator met olieonderdompeling 1250Wordt de kwaliteit zwaarder?



De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading,Gravatai.Prijs van olie ondergedompelde transformator, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Voor meer, graag controlerenHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning),Gravatai.4000 Droge type transformator grootte, geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Gravatai.De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

MexicostadOverige productinformatie
  • BudaorsAchter hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen ervan?

    BudaorsAchter hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen ervan?

  • BudaorsSpiraalliftplatformDe belangrijkste componenten en hun functies

    BudaorsSpiraalliftplatformDe belangrijkste componenten en hun functies

  • BudaorsElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWaar zit het voordeel in?

    BudaorsElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWaar zit het voordeel in?

  • Ludwig havenPlantenliftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

    Ludwig havenPlantenliftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

  • Kayunga.kgmToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorUnieke eigenschappen van etstechn

    Kayunga.kgmToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorUnieke eigenschappen van etstechn

  • Horqin.Vaste hydraulische liftPrijs kan stijgen

    Horqin.Vaste hydraulische liftPrijs kan stijgen

  • Horqin.Mobiel hefplatform voertuigDrie veelvoorkomende vormen van slijtage

    Horqin.Mobiel hefplatform voertuigDrie veelvoorkomende vormen van slijtage

  • Nangong.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWaar is het van gemaakt

    Nangong.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWaar is het van gemaakt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!