Komsomolsk-Na-AmureOlie dompelde transformator 50KVAHoe om te gaan met de lokale vervorming van

  • vrijgavetijd:2022-06-10 22:36:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:534
  • Korte omschrijving:

    Komsomolsk-Na-Amure,Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorHet geluid van droge transformator behoort tot laagfr

Artikel inhoud

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Komsomolsk-Na-AmureNadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Dubnica nad VahomDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


Komsomolsk-Na-AmureOlie dompelde transformator 50KVAHoe om te gaan met de lokale vervorming van



Fabriek voor elektrische transformatoren

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

TestmethodeDry type transformator bedrijf

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare,Komsomolsk-Na-AmurePrijs van 1000 KVA-transformator, olie transformatoren droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales,Komsomolsk-Na-Amuretransformator voor droog type 1000kW, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Komsomolsk-Na-AmureOlie dompelde transformator 50KVAHoe om te gaan met de lokale vervorming van



Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden,Komsomolsk-Na-Amuretransformator met olieonderdompeling, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Eerst de klant.Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Het geluid van droge transformator komt van

Komsomolsk-Na-AmureHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Wanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Bij inbedrijfstelling:

MexicostadOverige productinformatie
  • Schiedan.kgmElectrisch hydraulisch hefplatform van de liftHoe het medium voor koeling te kiezen?

    Schiedan.kgmElectrisch hydraulisch hefplatform van de liftHoe het medium voor koeling te kiezen?

  • Schiedan.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftClassificatie en toepassing

    Schiedan.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftClassificatie en toepassing

  • Busia.kgmVerhoogde groenteliftHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    Busia.kgmVerhoogde groenteliftHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • KisoroGenericNameTransformer in distributiekamerWat moet u weten?

    KisoroGenericNameTransformer in distributiekamerWat moet u weten?

  • weelderige bergenVolautomatisch klein hefplatformWaarom wordt de flexibiliteit steeds beter?

    weelderige bergenVolautomatisch klein hefplatformWaarom wordt de flexibiliteit steeds beter?

  • weelderige bergenPrijswagen voor hommelsTechnologie en promotie voor het versnellen van de verminder

    weelderige bergenPrijswagen voor hommelsTechnologie en promotie voor het versnellen van de verminder

  • Arhus.kgmHydraulische hefplatformfabriekBreed scala aan toepassingen

    Arhus.kgmHydraulische hefplatformfabriekBreed scala aan toepassingen

  • Hamburg-WandsbekElektrische zelfrijdende liftHoe de technologie te verbeteren?

    Hamburg-WandsbekElektrische zelfrijdende liftHoe de technologie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!