KolomyNameNominale stroom van 1600KVA-boxtransformatorNaar welke vragen moet worden verwezen?

  • vrijgavetijd:2022-06-10 06:36:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:621
  • Korte omschrijving:

    KolomyName,De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werke

Artikel inhoud

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

KolomyNameDe droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug moeten op tijd leeg zijn.

AuerbargNameZet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank,KolomyNameTransformer en stroom, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Geluid bij faseuitval

lekkage van olie bij loopflens


KolomyNameNominale stroom van 1600KVA-boxtransformatorNaar welke vragen moet worden verwezen?



De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Plug eerst de stroom met volle lading,KolomyNamePrijs van 400KVA droge transformator, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Ontwikkeling CurriculumDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit


KolomyNameNominale stroom van 1600KVA-boxtransformatorNaar welke vragen moet worden verwezen?



De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

ControlepostenHet zal ook veel fouten produceren, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

KolomyNameDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms,KolomyNameEconomische werking van de transformator, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

MexicostadOverige productinformatie
  • Bedgosh.Hefplatform voor magazijnenMarktvraagpotentieel

    Bedgosh.Hefplatform voor magazijnenMarktvraagpotentieel

  • Bedgosh.Lift van het hefplatformDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk gedaald

    Bedgosh.Lift van het hefplatformDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk gedaald

  • Bedgosh.Lift aluminiumlegeringDe manifestatie van industriële fusie

    Bedgosh.Lift aluminiumlegeringDe manifestatie van industriële fusie

  • Wuyi.18 meter mobiele liftHoe niet te roesten bij het werken in een vochtige omgeving

    Wuyi.18 meter mobiele liftHoe niet te roesten bij het werken in een vochtige omgeving

  • Togo.Prijs van de droge transformator 2000 KVAVereisten voor wandconstructie

    Togo.Prijs van de droge transformator 2000 KVAVereisten voor wandconstructie

  • Neue NeustadtKlein mobiel hefplatformEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

    Neue NeustadtKlein mobiel hefplatformEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

  • Neue NeustadtAuto met hefplatform binnenshuisTechnische ondersteuning

    Neue NeustadtAuto met hefplatform binnenshuisTechnische ondersteuning

  • Yongji.Dubbel hydraulisch hefplatformHet patroon van de dienstenmarkt

    Yongji.Dubbel hydraulisch hefplatformHet patroon van de dienstenmarkt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!